Gendéra Austria

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Flag of Austria.svg

Gendéra Austria kaperang saka telu garis werna horisontal yaiku abang, putih lan abang. Gendéra Austria lan Gendéra Denmark kasebut-sebut kanggo desain gendéra kang paling tua ing donya.Gendéra Austria uga memper kaya gendéra negara-negara kang ana ing donya kayata :

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Austria&oldid=831407"