Gendéra Antillen Walanda

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
FIAV 110000.svg Rasio Gendéra: 2:3

Gendéra Antillen Walanda iku kanthi werna putih, uga ana garis biru sebrang, sepertelu omba gendéra , lan ing latar mburi ana garis abang kan mudun kanthi jembar kang padha , uga ing tengah ana; lima bintang putih ditata sakjroning wujud segilima kang ana ing garis biru ,uga madep ing ndhuwur . Cacahé lima bintang mertandhakake lima pulo kang utama yaikuBonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius, lan Sint Maarten.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]