Gendéra Anguilla

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gendéra Anguilla
Flag of Anguilla.svg
Informasi Umum
Jeneng Negara Anguilla
Sesebutan [[]]
Proporsi Rasio bendera 2:3
Dianggo wiwit [[1990]]
Desain [[Gendéra Inggris + lambang Anguilla]]
Disainer [[]]
Werna Werna dasar biru tua

Gendéra Anguilla iku dianggo lan misuwur wiwit taun 1990. Desain lan lambang Gendéra Inggris serta lambang Anguilla, yaiku telu ekor lumba-lumba. Gendéra iki ngelambangake seduluran, kabijakan lan kakuatan.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Anguilla&oldid=831408"