Gendéra Éstonia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gendéra Éstonia
Flag of Estonia.svg
Informasi Umum
Jeneng negara Estonia
Sesebutan Sinimustvalge
Proporsi 7:11
Dianggo wiwit 21 November 1918
Desain Triwarna
Dianggo Simbol Gendéra 110100
Penggango Nasional

Gendéra Estonia digawe wiwit tanggal 21 November 1918. Gendéra iki kagolong wujud gendéra triwarna horisontal: biru, ireng, lan putih. Ing Estonia, gendéra iku misuwur kanthi jeneng "sinimustvalge" (artiné "biru-ireng-putih").


Galeri[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Gendéra Éstonia ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Éstonia&oldid=831384"