Gejiba

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gejiba
Pira-pira jenisé gejiba
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Mollusca
kelas: Gastropoda
kulawarga: Onchidiacea, Soleolifera, Sigmurethra


Gejiba utawi Resrespo yaiku salah sijiné kéwan ingkang kalebu golongan bekècot-bekècotan/gastropoda. Kéwan iki uga kasebut "bekècot tanpa omah" kerana kéwan iki ora ndhuwèni omah kaya bekècot ingkang umum. Kejaba ing tlatah, kéwan iki uga ditemokaké ing sajroning segara, nanging nduwèni perawakan ingkang luwih gedhé.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gejiba&oldid=835993"