Gedo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Gedo ing Somalia

Gedo (Basa Somali: Gedo) kuwi sawijining dhaérah administratif (gobolka) biyèné bagéan saka dhaérah Juba Ndhuwur, Somalia. Ibukuthané yakuwi Garbahaarreey. Gedo diciptaaké taun 1980-an lan wewatesan karo Ethiopia, Kenya, lan dhaérah Bakool, Bay, Jubbada Dhexe, lan Jubbada Hoose ing sisih wétan. Tlatah Gedo bagéan kidul, ing sisih kuloné Kali Juba, tau dadi bagéan saka dhaérah British Transjuba.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gedo&oldid=840189"