Gaon Chart

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Gaon Chart yaiku chart rekor nasional Koréa Kidul. Dikompilasi dening Korea Music Content Industry Association lan disponsori dening Kementerian Korea Selatan Kebudayaan, Olahraga, lan Pariwisata, kanggo gawe grafik nasional Koréa kaya dene Billboard lan tangga lagu Oricon. Miwiti pelacakan penjualan nalika awal 2010. Kanthi resmi diluncurake nalika Februari 2010 dene acara peluncuran nalika 23 Februari 2010 ing The Westin Chosun Hotel, Seoul. Peluncuran iki uga ana upacara pemberian kecil, kang diwenehake girlband Girls' Generation minangka artis top Januari lan boy band Super Junior minangka album terbaik taun 2009.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gaon_Chart&oldid=742292"