Gangnam Style

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

"Gangnam Style" utawa "Gaya Gangnam" yaiku singel K-pop taun 2012 kang dinyanyiake dening rapper Korea Selatan, Park Jae Sang, utawa kang luwih dikenal kanthi jeneng PSY. Gangnam Style miturut umum merkoleh pujian saka kritikus-kritikus amarga ritme humore kang catchy lan gerakan nari Psy kang ora biyasa kang wis ngenalake K-pop marang wong-wong ing donya. Lagu iki wiwitane dirilis ing tanggal 15 Juli 2012 lan langsung muncakake tangga lagu Korea Selatan, Gaon Chart. "Gangnam Style" uga dadi video K-pop kang paling akeh ditonton ing YouTube.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gangnam_Style&oldid=834321"