Gancaran

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Gancaran utawa prosa yaiku jinising bentuk tulisan tanpa tembang. Variasi ritmané, luwih gedhé lan basané luwih mèmper teges lèksikalé. Biyasané tulisan-tulisan gancaran dianggo tèks-tèks lugas.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gancaran&oldid=806761"