Galela, Halmahera Lor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Galela

Peta lokasi Kecamatan Galela
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Halmahera Utara
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Galela iku salah sijining kecamatan neng Kabupatèn Halmahera Lor provinsi Maluku Lor, Indonesia.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Kecamatan Galela

Maluku Lor
Lambang Provinsi Maluku Lor

Kabupatèn: Halmahera Kulon | Halmahera Kidul | Halmahera Tengah | Halmahera Wétan | Halmahera Lor | Kapuloan Sula

Kutha: Ternate | Tidore

Deleng: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Bali menyang: Kabupaten Halmahera Lor