Gadhingreja, Pringsèwu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Gading Rejo, Tanggamus)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Gadhingreja

Peta lokasi Kecamatan Gadhingreja
Provinsi Lampung
Kabupatèn Pringsèwu
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Gadhingreja (panulisan ing Basa Indonésia: Gading Rejo), iku salah sijining kecamatan neng kabupatèn Pringsèwu, Lampung, Indonésia. Kecamatan iki sadurungé pamekaran Kabupatèn Pringsèwu minangka wilayah saka Kabupatèn Tanggamus.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Lampung
Lambang Provinsi Lampung

Kabupatèn: Lampung Kulon | Lampung Kidul | Lampung Tengah | Lampung Wétan | Lampung Lor | Kabupatèn Mesuji | Pesawaran | Kabupatèn Pringsèwu | Tanggamus | Tulang Bawang | Kabupatèn Tulang Bawang kulon | Way Kanan

Kutha: Bandar Lampung | Metro

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia