GFDL

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Lisensi Dokumentasi Bebas GPL (GNU FDL) sing nganggo basa Inggris yaiku sing ngiket sacara hukum. Terjemahan edisi basa Jawa iki dikarepaké bisa mbiantu pinuturan Basa Jawa luwih paham bab Lisensi Dokumentasi Bebas GPL (GNU FDL).'


Versi 1.2, November 2002

Hak Cipta (C) 2000,2001,2002 Free Software Foundation, Inc.
59 Temple Place, Suite 330, Boston, MA  02111-1307  USA
Sapa wae bebas nyalin lan nagkaraké salinan utuh lisensi dokumen iki, nanging ora kena ngowahi.

Prakata[sunting | sunting sumber]

Tujuan lisensi iki sepisan, kanggo nggawé manual, buku pedoman, utawa dokumen bebas fungsional lan migunani, minangka jaminan bahwa sapa wae sacara bebas bisa lan éntuk nyalin lan nyebaraké, sing wis nganggo owah-owahan utawa uga sing isih asli, sacara komersil utawa non komersil. Kaping pindone, lisensi iki kanggo nglindhungi penulis lan penerbit saka owah-owahan tulisan sing kurang bertanggungjawab.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=GFDL&oldid=877578"