Front of the Class (film)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Front of the Class (film)
Sutradara Peter Werner
Produser Andrew Gottlieb
Panulis Thomas Rickman
Paraga Jimmy Wolk
Treat Williams
Patricia Heaton
Musik déning Ernest Troost
Sinematografi Paul Elliott
Panyunting David Beatty
Distributor Hallmark Hall of Fame
Durasi 95 minutes
Negara Amérika Sarékat

Front of the Class (film) yaiku film ing taun 2008. Film punika nyritake crita nyata saking Brad Cohen. Diperagake dening Jimmy Wolk. Ing film punika, critaake Brad Cohen kang dhuweni sindrom Tourette wiwit umur 5 taun. Nanging Brad Cohen (James Wolk) dhuweni cita- cita kepingin dadi guru.[1]

Paraga[sunting | sunting sumber]

  1. James Wolk- Brad Cohen as Jimmy Wolk
  2. Treat Williams- Norman Cohen
  3. Dominic Scott Kay- Young Brad Cohen
  4. Sarah Drew- Nancy Lazarus
  5. Kathleen York- Diane
  6. Joe Chrest- Jim Ovbey
  7. Patricia Heaton- Ellen Cohen
  8. Johnny Pacar- Jeff
  9. Charles Henry Wyson- Young Jeff
  10. Charlie Finn- Ron
  11. Dianne Butler- Hilarie Straka
  12. Helen Ingebritsen- Susan
  13. Laura Whyte- Brenda
  14. Mike Pniewski- Principal Myer
  15. Michael H. Cole- Principal Fowler

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)www.imdb.com(ditingali tanggal 22 Mei 2013)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

External links[sunting | sunting sumber]