Friendster

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Friendster inggih menika salah satunggaling situs jejaring sosial. Wonten ing Indonesia Friendster menika kawentar sakderengipun situs jejaring facebook. Friendster menika langkung majengaken game lan musik ingkang pusatipun wonten ing Mountain View, California. Sakderengipun dipunewahi layanan menika saged kangge komunikasi kaliyan anggota sanesipun, sarta saged bagi-bagi konten. Situs Friendter menika kala rumiyin kangge kencan, pados info babagab acara enggal, band, lan karemenan. Anggota Friendster saged ugi bagi-bagi video, foto, pesen saha panyaruwe lewat profil piyambak-piyambak. Friendster dipunarani dados simbah kangge situs jejaring sosial sanesipun. Lan salah satunggal jejaring sosial ingkang asli. Friendster menika kawentar sanget wonten ing Asia Tenggara [1] .

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)[1](dipunundhuh tanggal 27 September 2012)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Friendster&oldid=834369"