Freida Pinto

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Freida Pinto
Freida Pinto 2010.jpg
Freida Pinto ing acara 18 th Annual Hamptons International Film Festival Chairman's Reception taun 2010
Asma wiyosan Freida Pinto
Miyos 18 Oktober 1984 (umur 30)
Flag of India.svg Mumbai
Taun aktif 2006-saiki

Freida Pinto (lair ing Mumbai, India, 18 Oktober 1984; umur 30 taun) iku aktris lan modhèl profèsional asal India. Dhèwèké meranaké Latika jroning film Slumdog Millionaire sing dirilis nalika taun 2008.

Filmografi[sunting | sunting sumber]

Taun Judhul Minangka Cathetan
2008 Slumdog Millionaire Latika Slumdog Crorepati jroning basa Hindi
Naanum Kodieswaran in Tamil
Murikiwada Koteswarudu jroning basa Telugu
2010 Miral
2010 Untitled Woody Allen London Project (2010)
2011 Rise of the Planet of the Apes (2011) Caroline Aranha
2011 Trishna (2011) Trishna
2011 Black Gold (2011) Princess Leyla
2011 Immortals (2011) Phaedra
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Freida Pinto ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Freida_Pinto&oldid=833933"