Frédéric Piquionne

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Frédéric Piquionne
Frédéric Piquionne.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Frédéric Piquionne
Tanggal lair 8 Desember 1978 (umur 35)
Papan lair Nouméa, Kaledonia Baru
Dhuwur 1.88 m (6 ft 2 in)[1]
Posisi pamain Penyerang
Informasi klub
Klub saiki West Ham United
Karir remaja
1996–1999 Golden Star
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2000–2001 Nîmes Olympique 8 (3)
2001–2004 Stade Rennais 83 (18)
2004–2007 Saint-Étienne 89 (23)
2007–2008 Monaco 46 (12)
2008–2010 Lyon 19 (2)
2009–2010 Portsmouth (silihan) 34 (5)
2010– West Ham United 54 (8)
2012 Doncaster Rovers (silihan) 8 (2)
Tim nasional
2002–2006 Martinik ? (?)
2007 Perancis B 1 (0)
2007 Perancis 1 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 08:04, 29 April 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 11 January 2011


Frédéric Piquionne (pocapan Prancis: [pikjon]) (lair ing Nouméa, 8 Desember 1978; umur 35 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United, biasa main ing posisi penyerang.

Piquionne miwiti karir junioré ing klub |Golden Star, salanjuté miwiti karir senioré ing klub Nîmes Olympique. Pindah ing Stade Rennais, Saint-Étienne, Monaco, Lyon lan Portsmouth, sadurungé gabung karo West Ham United ing taun 2010.[2]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]