Fisiologi tetanduran

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
A germination rate experiment

Fisiologi tetanduran iku bagéyan saka botani sing magepokan karo fungsi, utawa fisiologi, tetanduran.[1] Babagan sing cedhak karo èlmu iki klebu morfologi tetanduran (struktur tetanduran), ékologi tetanduran (interaksi karo lingkungan), phytochemistry (biochemistry saka tetanduran), biologi sèl, lan biologi molekular.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Salisbury, Frank B. & Cleon W. Ross, 1992. Plant physiology, 4th ed. (Belmont, California: Wadsworth Publishing). ISBN 0-534-15162-0

Wacan[sunting | sunting sumber]

  • Lambers, H. (1998). Plant physiological ecology. New York: Springer-Verlag. ISBN 0-387-98326-0.
  • Larcher, W. (2001). Physiological plant ecology (4th ed.). Springer. ISBN 3-540-43516-6.
  • Salisbury, Frank B. & Ross, Cleon W. (1992). Plant physiology, 4th, Belmont, California: Wadsworth Publishing. ISBN 0-534-15162-0.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Jurnal èlmiah[sunting | sunting sumber]