Filetto (CH)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Filetto-Stemma.png

Filetto kuwi sawijining commune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, negara Italia. Jembar wewengkon 13 km2 lan cacahing pedunung 1.119 jiwa kanthi kapadhetan 86 jiwa/km2. Kutha iki dipérang dadi bagéan: Casone Lenzetta, Viano. Komunitas saubengé: Ari, Casacanditella, Guardiagrele, Orsogna, San Martino sulla Marrucina, lan Vacri.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung



Koordinat: 42°14′N, 14°15′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Filetto_(CH)&oldid=813258"