Feyenoord

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Feyenoord iku sawijining klub bal-balan profésional saka kutha Rotterdam, Walanda. Klub iki diadegaké ing tanggal 19 Juli 1908. Feyenoord main ing ligaEredivisie, yaiku liga utamané Walanda. Jeneng Feyenoord iki adhedhasar jeneng kampung ing kutha Rotterdam, Feijenoord, dadi cara panulisané rada séjé. Basis Feyenoord iku Stadion Feijenoord sing diarani De Kuip utawa 'bak adus' déning para suporteré. Feyenoord iku salah siji saka telung klub sing ana ing Rotterdam. Klub liyané iku Sparta lan Excelsior.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Feyenoord&oldid=828989"