Ferdinand Alfred Sinaga

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ferdinand alferd sinaga
Ferdinand Sinaga
Informasi pribadi
Jeneng pepak Ferdinand Alfred Sinaga
Tanggal lair 18 September 1988 (umur 25)
Papan lair Bengkulu, Indonesia
Dhuwur 1.70 m (5 ft 7 in)
Posisi pamain Forward
Informasi klub
Klub saiki Semen Padang
Nomer 17
Karir remaja
2006 Persib Bandung
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2007 Persibat Batang ?? (??)
2008 Persikab Bandung 7 (1)
2009 (6 Months) Pelita Jaya 2 (0)
2009–2010 PPSM Sakti Magelang 19 (4)
2010–2011 Persiwa Wamena 26 (10)
2011– Semen Padang 15 (12)
Tim nasional
2009– Indonesia U-23 6 (2)
2011– Indonesia 4 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 14 May 2012.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 29 February 2012


Ferdinand Alfred Sinaga (lair ing Bengkulu, 18 September 1988; umur 25 taun) yaiku pemain bal-balan asal Indonesia kang saiki mbéla klub Semen Padang. Dèwèké dilaeraké ing Bengkulu. Duwur awaké 170 cm lan boboté 65 kg. Posisiné minangka Penyerang. Keluwihan kang diduwèni yaiku mlayunè kang banter lan tendanganè kang kuat lan terarah.


Klub[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  • Tabloid BOLA No. 2.194, 9-11 Mei 2011