Felipe Melo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Felipe Melo

Felipe Melo ingkang gadhahi asma lair Felipe Melo de Carvalho lair ing tanggal 26 Agustus 1983 ing Volta Redonda, Brasil. Piyambakipun inggih punika dados gelandang partahan ingkang gadhahi kabangsaan Brasil.

Sasampunipun musim setunggalipun ingkang sukses ing Almeria, Melo setuju gabung kaliyan Fiorentina kaliyan transfer 8 yuta euro ing musim 2008-2009. Debut setunggalipun kaliyan Fiorentina wonten ing partandingan leg setunggal babak kualifikasi kaoing tiga Liga Champions lawan Slavia Praha. Gol kaping setunggalipun nalika kaliyan Atalanta ing Serie A.

Ing tanggal 27 Januari 2009, pelatih timnas Brazil Dunga mlebetaken asma Melo ing daftar 22 pemain kagem lawan Italia ing tanggal 8 Februari 2009. Ing partandingan lawan Italia piyambakipun tampil 90 menit. Debut pertandingan kompetitif setunggalipun ing tanggal 29 Maret 2009 lawan Ekuador ing kualifikasi Piala Donya 2010. Gol internasional ingkang lawan Peru ing tanggal 1 April 2009. [1]

Proefil Felipe Melo[sunting | sunting sumber]

  1. Asma: Felipe Melo de Carvalho
  2. Tanggal lair: 26 Juni 1983
  3. Negara: Brazil
  4. Dhuwur: 183
  5. Posisi: Gelandang
  6. No geger: 10[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)www.bola.net(dipuntingali tanggal 6 Oktober 2011)
  2. ^ (id)www.goal.com(dipuntingali tanggal 6 oktober 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Felipe_Melo&oldid=833064"