Febby Febiola

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Febby febiola)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Feby Febiola

Feby Febiola
Lair 24 Mei 1978 (umur 35)
Flag of Indonesia.svg Jakarta, Indonésia
Pagawéyan aktris, modhèl, penyanyi
Taun aktif 1995 - saiki

Feby Febiola (lair ing Jakarta, 24 Mei 1978; umur 35 taun) iku pameran lan penyanyi Indonésia. Dhèwèké miwiti karir kanthi dadi modhèl ing kalawarti remaja. Banjur dhèwèké ngrambah menyang donya seni peran lan tarik swara. Jenengé wiwit ditepungi publik lumantar sinétron "Tersanjung" minangka Tante Amérika. Taun 2006, Feby sacara alon ninggalaké donya akting lan fokus ing nyanyi, utamané tembang rohani.[1] Album rohani kaloro Feby dirilis taun 2007 kanthi judhul Beautiful Worship.[2] Feby palakrama karo Bruce Nicholas Delteil, warga negara Prancis nalika taun 2000. Bebrayan kekaroné bola-bali dikabaraké retak.[3][4]

Filmografi[sunting | sunting sumber]

Sinétron[sunting | sunting sumber]

Album[sunting | sunting sumber]

  • Mengertikah
  • Mengenal Kasihmu
  • God is Beautiful
  • Beautiful Worship

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Feby Febiola Tinggalkan Dunia Sinetron, diaksès 8 September 2008
  2. ^ Feby Febiola Luncurkan Album Rohani Kedua, diaksès 8 September 2008
  3. ^ Keluarga Feby Febiola Diisukan Mulai Gonjang-Ganjing, diaksès 8 September 2008
  4. ^ Feby Febiola 'Kisruh' Sama Suami?, diaksès 8 September 2008

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Febby_Febiola&oldid=860934"