Fatimah az-Zahra

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Fatimah utawa Fatimah Az-Zahra (606/614 - 632) (فاطمة) iku putriné Muhammad karo Khadijah. Fatimah tansah ndèrèkaké Nabi Muhammad nyebaraké agama Islam. Nalika pindhah ing Madinah, Fatimah dadi garwané Ali bin Abi Tholib.

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fatimah_az-Zahra&oldid=833964"