Farid Aja

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Farid Aja
Farid Aja.jpg
Biodata
Asal Flag of Indonesia.svg Blora, Indonésia
Pakaryan Presènter, MC, Aktor

Farid Aja iku salah siji présènter acara Inbox ing stasiun télévisi SCTV bebarengan karo pasangané Reza Bukan. Saliyané dadi host ing acara kasebut pasangan Farid Aja lan Reza Bukan uga diprecaya mandhu acara kulinèr “WAKUL” (Ketawa Kuliner) ing stasiun télévisi AN TV [1] lan uga ing acara sing padha ya iku Warung Jajan ing stasiun télévisi Indosiar.[2] Saliyané iku Farid uga kerep mandhu acara-acara télévisi kayadéné acara SCTV award 2010, acara Hip Hip Hura ya iku sawijining acara realitas sing ditayangaké oleh SCTV saben dina Minggu jam 15:00 soré, lsp. Ing babagan seni swara pasangan Farid Aja lan Reza Bukan bakal ngrilis album Single[3]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Farid_Aja&oldid=676104"