Farah Quinn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Farah Fauzan Quinn
Lair Farah Fauzan Quinn
8 April 1980 (umur 34)
Flag of Indonesia.svg Bandung,Indonesia
Pagawéyan Kepala koki, koki selebriti, model
Taun aktif 2008 - saiki
Garwa Carson Quinn
Anak Armand Fauzan Quinn

Farah Fauzan Quinn (lair ing Bandung, 8 April 1980; umur 34 taun) yakuwi model, koki lan selebritis Indonesia, Farah Quinn, utawa sering uga diundhang karo jeneng Sexy Chef.[1] Dheweké kuwi pambawa acara ning acara Ala Chef ning salah sawijining televisi swasta.[1]

Awit cilik, Farah wis seneng babagan masak.[1] Dheweké kan lair ning Bandung, awit cilik nalika esih manggon ning Sumatera dheweké kerap mbantu ibuné ning pawon.[1] Karemenan Farah marang dunya masak iki, anggawé dheweké anduweni pepenginan sinau babagan masak nganti taraf internasional.[1] Dheweké sempet nyambut gawe ning Lydia’s Pittsburgh, restoran Italia kang kondhang ning daerah Pittsburgh, Pennsylvania.[1] Sawisé kuwi, dheweké nerusaké pandidikan ning Pittsburgh Culinary Institute lan fokus ning bidang pastry.[1]

Sawisé nyinauni babagan ilmu-ilmu masak ning negara njaba, ibu kang wus anduweni anak siji iki bakal bali menyang Indonésia lan anduweni niat kanggi mubeng-mebengi tlatah nusantara kanggo ngasah kreatifitasé babagan masak ala dheweké dhewe.[1]

Ning taun 2005, bebarengan karo bojoné dheweké mbangun restoran kang diwenehi jeneng Camus ning tlatah Phoenix, Arizona, Amerika Serikat.[1] Malah dingerteni, menawa restoran kang dibangun dening Farah lan bojoné mau kagolong restoran kang wus dicap restoran bintang papat.[1]

Farah Quinn, dijuluki 'Seksi Chef', julukan mau dadi bonus kanggo dheweké kang dadi kaki masak.[2] Dheweké seneng menawa dijuluki kaya mangkana.[2] Kanggo njaga awaké, Farah Quinn mbiasakaké mangan panganan kang sehat, lan diimbangi karo olah raga kang teratur.[2] Lan njaga aboté kang ideal kang para kaum hawa, 50 kilo.[2] Dheweké ngusahakaké kanggo tampil ayu kanthi cara kang sehat lan gampang, kayata mangan panganan kang sehat lan olah raga nggal dinané.[2]


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j (id)biografi Farah Quinn dipununduh tanggal 15 Juli 2011
  2. ^ a b c d e (id)Farah Quinn: Bonus Disebut Seksi Chef dipununduh tanggal 15 Juli 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Farah_Quinn&oldid=830964"