Fakfak, Fakfak

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Distrik Fakfak

Peta lokasi Kecamatan Fakfak
Provinsi Papua Kulon
Kabupatèn Fakfak
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Distrik Fakfak iku salah sijining distrik (setingkat karo kecamatan) neng Kabupatèn Fakfak provinsi Papua Kulon, Indonesia.

Désa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Fakfak, Papua Kulon
Lambang Kabupatèn Fakfak

Distrik: Fakfak | Fakfak Kulon | Fakfak Wétan | Kokas

Bali menyang: Kabupatèn Fakfak

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fakfak,_Fakfak&oldid=811121"