FC Basel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

FC Basel kuwi jeneng tim bal-balan Swiss. Markasé dumunung ing kutha Basel, Swiss. Tim iki diadegaké taun 1893.

Gelar[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=FC_Basel&oldid=820535"