Eugene Christipher “Chris” O’Donnell

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Chris O Donnell

Latar wuri
Alias Christopher Eugene O'Donnell
Lair 26 Juni 1970 (umur 44)
Asal Winnetka, Illinois, U.S.
Taun aktif 1990–present

Eugene Christipher “Chris” O’Donnell utawi ingkang langkung dipuntepang kanthi asma Chris O’Donnell inggih punika salah satunggalipun aktor saking Amerika kang lair ing Winnetka, Ilionis ing tanggal 26 Juni 1970. Chris O’Donnel inggih punika lare bungsu saking 7 sadulur, 4 saduluripun estri kaliyan kalih saduluripun kakung. O’Donnell inggih campuran saking Iran lan Jerman. Ibunipun gadhahi asma Julie lan bapakipun ingkang asma William O’Donnell inggih punika manager stasiun radhio. ’Chris O’Donnell agamanipun Katolik Roma.[1] Asmanipun: Christopher Eugene O Donnell, Christopher Eugene O'Donnell Lahir: Christopher Eugene O Donnell Juni 26, 1970 ing Winnetka, Illinois, USA Damelipun: Aktor, Model

Keluargi[sunting | sunting sumber]

  1. Sadulur estri: Lily Anne O Donnell. lair Sept. 3, 1999; ibu, Caroline Fentress
  2. Sadulur kakung: Maeve Frances O Donnell. lair Dec. 10, 2007; ibu, Caroline Fentress
  3. bapak: William O Donnell Sr..
  4. Ibu: Julie O Donnell.
  5. Putra: Charles McHugh O Donnell. lair Juli 11, 2003; saking Ibu, Caroline Fentress
  6. Putra: Christopher Eugene O Donnell Jr. lair Ock. 24, 2000; saking Ibu, Caroline Fentress
  7. Putra: Finley O Donnell. lair Maret 24, 2006; saking Ibu, Caroline Fentress

Pendhidhikan[sunting | sunting sumber]

  1. Loyola Academy, Willmette , Illinois, 1988
  2. Boston College, Boston , Massachusetts, Business, Bachelors of Arts, B.A., 1994
  3. University of California,Los Angeles , California.[2]

Film[sunting | sunting sumber]

  1. 1986 : Jack And Mike
  2. 1990 : Men Don't Leave
  3. 1991 : Fried Green Tomatoes
  4. 1992 : School Ties
  5. 1992 : Scent of A Woman
  6. 1993 : The Three Muskesteers
  7. 1994 : Blue Sky
  8. 1995 : Circle of Friends
  9. 1995 : Mad Love
  10. 1995 : Batman Forever
  11. 1996 : The Chamber
  12. 1996 : In Love And War
  13. 1997 : Batman & Robin
  14. 1999 : Cookie’s Fortune
  15. 1999 : The Bachelor
  16. 2000 : Vertical Limit
  17. 2002 : 29 Palms
  18. 2003 : The Practice
  19. 2004 : Kinsey
  20. 2004 : TwoAnd A Half Man
  21. 2005 : The Sisters
  22. 2005 : Head Cases
  23. 2007 : Grace Anatomi
  24. 2007 : The Company
  25. 2008 : Kit Kittredge: An American Girl
  26. 2008 : Max Payne
  27. 2009 : NCIS
  28. 2009 :NCIS: Los Angales
  29. 2010 : Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore
  30. 2010 : A Little Help.[3]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 7 Agustus 2011)
  2. ^ (id)movies.yahoo.com(dipuntingali tanggal 7 Agustus 2011)
  3. ^ (id)selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 7 Agustus 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.