Esteban José Herrera

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Esteban José Herrera
Informasi pribadi
Jeneng pepak Estebán José Maria Herrera
Tanggal lair 9 Maret 1981 (umur 33)
Papan lair Villa Constitucion, Argentina
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)
Posisi pamain Forward
Informasi klub
Klub saiki Mitra Kukar
Nomer 99
Karir remaja
Boca Juniors
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1998–2002 Boca Juniors 8 (1)
2001–2002 Talleres de Córdoba (loan) 10 (0)
2003 Messina 7 (0)
2004 Lucchese 4 (0)
2004–2005 Chacarita Juniors 34 (12)
2005–2007 Iraklis 58 (10)
2007–2008 Veria 23 (2)
2008–2009 OFI Crete 14 (0)
2009 Coronel Bolognesi 9 (4)
2010 Sportivo Italiano 10 (4)
2011 Ñublense 7 (1)
2012– Mitra Kukar 16 (13)
Tim nasional
2001 Argentina U-20 7 (3)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 7 July 2012.
† Appearances (Goals).


Esteban José Herrera (lair 9 Maret 1981; umur 33 taun) yaiku pemain sepak bola kang asalé saka Argentina. Saiki dheweke main kanggo Mitra Kukar ing Liga Super Indonesia. Dheweke ana ing posisi panyerang.

Herrera miwiti kariré ing Boca Juniors ing Divisi Primera Argentina. Kanthi bebarengan karo Boca mula dheweke menangake gelar pisanan lan kapindho minangka pemain utama. Dheweke yaiku saperangan saka skuad kang menangake gelar Clausura taun 1999 lan ing taun 2001 dheweke bantu Boca menangake gelar Copa Libertadores.

Taun 2001 Herrera yaiku saperangan saka Argentina U-20 tim kang menangake FIFA World Youth Championship 2001.

Ing pungkasan mangsa 2001 Herrera disilihake saka Boca kanggo Talleres de Córdoba ananging sawise samangsa karo klub dheweke ngalih ing Italia saperlu maen kanggo FC Messina Peloro.

Honours[sunting | sunting sumber]

Klub honors[sunting | sunting sumber]

Boca Juniors
  • Argentine Primera División (1): Clausura 1999
  • Copa Libertadores (1): 2001

Country honors[sunting | sunting sumber]

Argentina U-20
  • FIFA U-20 World Cup|FIFA World Youth Championship (1): 2001

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Ana loop cithakan: Cithakan:Persondata