Emily Dickinson

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Emily Dickinson

Emily Elizabeth Dickinson (lair 30 Desember 1830 – tilar donya 15 Mei 1886 kanthi umur55 taun) punika satunggiling pujangga Amérika Sarékat ingkang pinunjul. Karya ingkang dipunasilaken Emily Dickinson kathah sanget, kirang langkung 1.800 geguritan. Senadyan mekaten, karyanipun ingkang dipun terbitaken nalika Emily taksih urip namung sawetawis salusinan waé.

Wikisource
Wikisource basa Inggris ndarbeni kaca perkawis
Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Emily_Dickinson&oldid=879847"