Ekologi tetanduran

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ekologi tetanduran iku subdisiplin saka ekologi sing nyinaoni distribusi lan akèhé tetanduran, interaksi antara jroning species tetanduran, lan interaksi karo lingkungan. Ekologi tetanduran nduwèni oyod marang geografi tetanduran lan studi interaksi antara tetanduran lan lingkungané.

Sacara umum, lingkup ekologi tetanduran nyorot ecophysiology tetanduran, population ecology tetanduran, community ecology, ecosystem ecology, landscape ecology lan ekologi global. Sacara luwih jero ana prabédan antara ekologi tetanduran lan ekologi kéwan, ananging sacara umum kayadéné studi babagan ekologi ekosistem biasané kaintegrasi lintas subdisiplin.

Cithakan:Ekologi-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ekologi_tetanduran&oldid=822417"