Eka Ramdani

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Eka Ramdani
250px
Informasi pribadi
Jeneng pepak Eka Ramdani
Tanggal lair 18 Juni 1984 (umur 29)
Papan lair Flag of Indonesia.svgBandung, Indonesia
Dhuwur 1.65 m (5 ft 5 in)
Posisi pamain Gelandang
Informasi klub
Klub saiki Persisam samarinda
Nomer 8
Karir remaja
UNI
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2000-2002
2003-2004
2005-2007
2008-2011
2011—kini
Persib Bandung
Persijatim
Persib Bandung
Persib Bandung
Persisam Putra Samarinda
 ? (?)
? (?)
71 (?)
52 (6)
Tim nasional
Flag of Indonésia Indonésia 21 (1)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 26 september 2011


Eka Ramdani (lair ing Purwakarta, Jawa Kulon, 18 Juni 1984; umur 29 taun).[1]Eka Ramdani menika pemain bal asil binaan tim junior Persib Bandung kanthi nggabung kaliyan PS UNI, salah setunggaling klub anggota Persib.[2] Nalika semanten yuswanipun Eka Ramdani taksih welasan taun.[2] Salajengipun, Eka Ramdani lajeng dados salah setunggaling pemain timnas Indonésia ingkang nggadhahi bakat ingkang saé.[2] Eka Ramdani naté dados pemain timnas Indonésia nalika main wonten ing Pra Piala Asia U-16, Piala ASEAN U-19, Pra Piala Asia U-20, Piala Sultan Brunei U-21, Pra Olimpiade Athena saha SEA Games(U-23).[2] Kejawi menika Eka Ramdani ugi main wonten ing timnas senior nalika main memengsahan kaliyan Afrika Selatan wonten ing pertandingan persahabatan ingkang dipunwontenaken ing Stadion Utama Gelora Bung Karno, Senayan nalika taun 2005.[2] Eka Ramdani ugi asring mbelani timnas Indonésia nalika wonten even-even internasional.[2] Eka Ramdani menika pikantuk julukan Cebol, menika awit badanipun ingkang alit saha nginggilipun ingkang namung 165 cm.[2] Eka Ramdani nate main wonten ing klub Jakarta Timur, Persijatim. Ananging pemain kanthi nomer punggung 18 menika lajeng wangsul malih wonten ing klub Persib.[2] Eka Ramdani menika dados salah setunggaling pemain bal ingkang dados inceran tim-tim nasional, pramila Eka Ramdani menika kalebet pemain ingkang langkung awis reginipun ing Indonésia. [2]Persib ngantos ngedalaken arta ingkang cacahipun 500 yuta kanggé ngontrak Eka Ramdani kanthi wekdal setunggal musim.[2]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)persib.co.id(dipunundhuh tanggal 25 September 2011)
  2. ^ a b c d e f g h i j (id)goal.com(dipunundhuh tanggal 25 September 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Eka_Ramdani&oldid=832741"