Edna Parker

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Edna Scott Parker
Edna Parker.JPG
Miyos Morgan County, Indiana, 20 April 1893 (&&&&&&&&&&&&0121.&&&&&0121 taun, &&&&&&&&&&&&0148.&&&&&0148 dina)
Padamelan Guru
Garwa Earl Parker (palakrama 1913, séda taun 1939)

Edna Scott [1]Parker ingkang miyos ing Morgan Country, Indiana, Amérika Sarékat tanggal 20 April 1893 punika wanita ingkang dipunparingi kanugrahan tiyang paling sepuh ing donya sasampunipun Yone Minegawa saking Jepang tilar donya tanggal 13 Agustus 2007 [2] ing yuswa 114 taun 221 dinten.

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala njawi[sunting | sunting sumber]


Sing mengku  sadurungé:
Yone Minagawa
Oldest Recognized Living Person
13 August 2007 – sapunika
Diganti déning:
Incumbent


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Edna_Parker&oldid=814592"