East India Company

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Perusahaan Hindia Timur Britania
Diadegaké 1600
Kantor pusat London
Gendéra parusahaan kang ndhuweni St. George's Cross

East India Company iku sawijining PT awal Inggris.[1] Badan usaha iki uga ditepungi mawa jeneng East India Trading Company, English East India Company, lan sawisé Pasetujon Uni (Treaty of Union), British East India Company. Badan usaha iki sajatiné diadegaké kanggo dagang karo Hindia, nanging pungkasané malah dagang karo India lan Tiongkok. Badan usaha iki digawé dening Ratu Elizabeth I tanggal 31 Desember 1600.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]


Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ {{id}[1](dipunundhuh 27 Mei 2011)

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=East_India_Company&oldid=830350"