Ełk

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ełk
Ełk.svg
Lambang Ełk
POL Ełk map.svg
Lokasi Ełk
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Warmia-Masuria
Jembar: 21,07 km²
Pedunung: 55.846 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: NEL
Alamat
balé kutha:
ul. Piłsudskiego 4
19-300 Ełk
Situs wèb resmi: www.elk.pl
Politik
Walikutha: Tomasz Andrukiewicz

Ełk (Jerman Lyck) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 55.846 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ełk&oldid=817862"