Dziecinów

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Dziecinów iku sawijining désa ing Polandhia, saantarané Puławy lan Warsawa. Ing taun 2007 désa iki pedhunungé ana 704 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dziecinów&oldid=813669"