Drustajumena

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Drustajumena utawa Drestadyumna yaiku putrané Prabu Drupada lan rayiné Dèwi Drupadi. Nalika perang Bratayuda satriya iki dadi senopatiné Pandhawa. Drustajumena dadi satriya sing ngawonaké Resi Druna.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Drustajumena&oldid=879517"