Drèi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Drèi
Screw Driver display.jpg
Sawijining obèng minus
Jeneng liya Obèng
Klasifikasi Piranti
Barang sing magepokan Kunci pas
Drei

Drèi utawa obèng yaiku piranti kanggo ngencengake utawa ngendhokake sekrup. Ana pira-pira jinis drèi, nanging sing umum digunakake ing Indonesia yaiku drèi kembang utawa plus (+) kang diistilahke modhel Philips lan drèi min utawa slotted.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Drèi&oldid=834353"