Doraemon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Kotakinfo animanga/Atasan Cithakan:Kotakinfo animanga/Cetakan Cithakan:Kotakinfo animanga/Video Cithakan:Kotakinfo animanga/Lainnya Cithakan:Kotakinfo animanga/Bawahan

Doraemon kuwi kalebu salah sawijining paraga kartun ing adicara hiburan kang asale saka Jepang.

sujarah[sunting | sunting sumber]

Makna jeneng: Doraemon asale saka tembung “dora-neko” kang duweni arti “kucing kesasar, sawetara panambang -emon minangka sawijining panambang (Basa Indonésia: akhiran) jeneng sing umum ing Jepang [1].

kelahiran[sunting | sunting sumber]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id) nasikucing.com (diundhuh tanggal 25 Juni 2011}

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Doraemon&oldid=868924"