Donald Pleasence

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Donald Pleasence (1973)

Donald Henry Pleasence (October 5, 1919 – February 2, 1995) yaiku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka England.

Catheta suku[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Donald_Pleasence&oldid=836626"