Dominique Jacques de Eerens

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Dominique Jacques de Eerens (Alkmaar, 17 Maret 1781Bogor, 30 Mei 1840), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 45. Dhèwèké maréntah antara taun 18361840.

Didhisiki déning:
J.C. Baud
Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda
1836-1840
Diganti déning:
C.S.W. Graaf van Hogendorp


Uga delengen[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.