Dominic Howard

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Dominic Howard
Dominic Howard Muse Live In Toronto.jpg
Latar mburi
Jeneng lair Dominic James Howard
Lair 12 Juli 1978 (umur 36) 7th December 1977
Flag of England.svg Stockport, Inggris
Jeneng liya Dominic Howard
Jinis Musik Rock
Perdamelan Misisi
Instrumèn Drumer
Taun aktif 1987 - saiki
Wong tuwa William Howard
Anggota
Muse Band

Dominic James Howard utawa Dominic Howard (lair ing Stockport, Inggris, 7 Desember 1977; umur 36 taun).[1] nalika umur 8-9 taun dheweké pindah karo keluargané ing Teignmouth, sawijining kuta cilik ing Devon 'Riviera'. [2] beda karo kanca - kancane band, dheweké mung main instrumen siji yaiku mung drum.[2] iku awalé saka umur 11, nalika dom nama panggilané dikejutké karo sawijining band jazz kang tampil ing sekolahé.[2]

Dominic tau njajal keyboard elektronik duwené kakangné ning umur 5 taun, liwat kakangné mau, kang melu ana ing Sekolah Seni, dheweké mulai hubungan pertama kali karo dunia seni, senajan ora ngait babar pisan karo pegaweyané ing masa depané.[2]

Dominic terinspirasi karo drumer-drumer terkenal kaya Stewart Copeland, Dave Grohl lan Buddy Rich, liyané Jimi Hendrix, Selerané ing bidang musik lumayan apik, kerana dheweké seneng karo band-band keras kaya Radiohead, Deus lan Smashing Pumpkins, Primus, Rage Against The Machine utawa Limp Bizkit![2]

Single karo MUSE band[sunting | sunting sumber]

Tetembangan kang digawakaké Dominic bareng karo grup musik Muse [3] :

  • Uno (1999)
  • Cave (1999)
  • Muscle Museum(1999)
  • Apocalypse Please' ' (special charity download only) (2004)
  • Butterflies and Hurricanes (2004), Inggris
  • Muscle Museum (AS) (2000)
  • Sunburn (2000), UK
  • Unintended (2000), Inggris
  • Plug in Baby (2001), Inggris
  • New Born (2001), Inggris
  • Bliss (2001), UK
  • Hyper Music / Feeling Good (2001), Inggris
  • Dead Star/In Your World (2002), Inggris
  • Stockholm Syndrome(2003)
  • Time Is Running Out(2003), Inggris
  • Histeria (2003), Inggris
  • Sing For Absolution (2004), Inggris

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)Profil Dominic Howard dipununduh tanggal 30 Juni 2011
  2. ^ a b c d e (id)Biografi Dominic Howard dipununduh tanggal 30 Juni 2011
  3. ^ (id)Album Dominic Howard dipununduh tanggal 30 Juni 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dominic_Howard&oldid=830872"