Dobre Miasto

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Dobre Miasto
POL Dobre Miasto COA.svg
Lambang Dobre Miasto
120px
Lokasi Dobre Miasto
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Dobre Miasto
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...


Dobre Miasto (Jerman Guttstadt) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dobre_Miasto&oldid=854271"