Dobra Nowogardzka

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Dobra Nowogardzka
POL Dobra (powiat łobeski) COA.svg
Lambang Dobra Nowogardzka
120px
Lokasi Dobra Nowogardzka
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania Kulon
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Dobra Nowogardzka
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...


Dobra Nowogardzka (Jerman Daber) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dobra_Nowogardzka&oldid=817710"