District 13: Ultimatum

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

District 13: Ultimatum iku film terusan saka episodé film District 13[1]. Tasih dipungkasi cariyos saka produser Luc Besson. Film iki tasih dibintangi kaliyan David Belle lan Cyril Raffaelli, uga tasih diparingi peran Leito lan Damien.

Poster District 13: Ultimatum

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Luc Besson