Dirk van Cloon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Dirk van Cloon (Batavia, 1684 - Batavia, 10 Maret 1735), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 23. Dhèwèké maréntah antara taun 17321735.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.


Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dirk_van_Cloon&oldid=804614"