Dirk Fock

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Mr. Dr. Dirk Fock (Wijk bij Duurstede, 19 Juni 1858 - Den Haag, 17 Oktober 1941) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda.

Dhèwèké maréntah antara tanggal 24 Maret 1921 nganti 6 September 1926. Sadhurungé maréntah ing Hindhia-Walanda, dhèwèké sempet dadi Gubernur ing Suriname saka taun 1908 nganti 1911.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dirk_Fock&oldid=804650"