Dinard

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Koordinat: 48°38′00″N 2°03′37″W / 48.6333°N 2.0603°W / 48.6333; -2.0603

Commune of Dinard

Dinarzh
Dinard - Promenade du moulinet.jpg
Pointe de la Malouine
Location
Dinard is located in France
{{{alt}}}
Dinard
Administration
Country France
Department Ille-et-Vilaine
Arrondissement Saint-Malo
Canton Dinard
Mayor Sylvie Mallet
(2010–2014)
Statistics
Elevation 0–56 m (0–184 ft)
(avg. Cithakan:Convert/LoffAonDsSoffCithakan:Convert/track/disp/s)
Land area1 8 km² (3.1 sq mi)
Population2 10.724  (2009)
 - Density 1.341 /km2 (3,470 /sq mi)
Miscellaneous
INSEE/Postal code 35093/ 35800
1 French Land Register data, which excludes lakes, ponds, glaciers > 1 km² (0.386 sq mi or 247 acres) and river estuaries.
2 Population sans doubles comptes: residents of multiple communes (e.g., students and military personnel) only counted once.

Dinard ( Breton : Dinarzh , Gallo : Dinard ) yakuwi komune ing Ille-et-Vilaine departemen ing Brittany ing barat laut Prancis . Dinard yaiku di Cote d'Emeraude saka Brittany. Pantai lan iklim ringan kang bisa ndadekake tujuan wisata kang populer, lan bisa ngakibatgake kota dadi terkenal lan akeh pengunjung lan penduduk. Kutha-kutha Pleurtuit lan Saint-Malo ana ing sandhinge lan bandara Dinard Pleurtuit Saint-Malo duweni jara 4 km ning kidul saka Dinard.

Gallery[sunting | sunting sumber]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Pranala Njawi[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dinard&oldid=855206"