Dinamisme

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Dinamisme iku sawijining konsèp sing nduwé sawetara arti.

  • Dinamisme, sebutan sing kagunakaké Virginia Postrel kanggo nerangaké filosofi sosial sing ana gandhèng cènèngé kasro owahan-owahan budaya, pilihan individual, lan masarakat tinarbuka..
  • "Dinamisme plastik", sebutan sing digunakaké déning gerakan seni futuris Italia kanggo nerangaké konsèp sing gegandhèngan karo gerakan obyek, intrinsik lan relatif tumrap lingkungané.
  • Keaktifan kepribadian energetik.


Disambig.svg
Puniki kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dinamisme&oldid=822627"