Dina AIDS Sadonya

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Simbol Pita Abang kang dugunakake sacara internasional kanggo ngelambangake merangi AIDS.
Condom on Obelisk, Buenos Aires.jpg

Dina AIDS Sadonya kang tepaté ana ing tanggal 1 Desember dipinggeti tumuju ing kasadaran minangka tumprapé AIDS ing sadonya kang disebabake virus HIV.

Konsep iki dirembug ing Partemuan Mentri Kasehatan Sadonya minangka ngenalake Program-program kanggo nyegahan AIDS ing taun 1988. Wiwit partemua iku pihak pamaréntah, organisasi internasional lan yayasan amal sadonya sarujuk dipenggeti dina AIDS Sadonya.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Dina AIDS Sadonya 2002[sunting | sunting sumber]

Dina AIDS Sadonya 2004[sunting | sunting sumber]

Dina AIDS Sadonya 2005[sunting | sunting sumber]

Dina AIDS Sadonya 2010[sunting | sunting sumber]

Dina AIDS Sadonya 2011[sunting | sunting sumber]

Refrensi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dina_AIDS_Sadonya&oldid=877550"